Energia pe care o emani, gândurile, acţiunile, oamenii din jurul tău îţi determină clipă de clipă frecvenţa energetică şi totodată starea ta generală, modul în care abordezi diverse situaţii, cât şi pacea interioară. Dacă de cele mai multe ori te-ai simţit obosit, uşor de iritat şi pare că lucrurile nu îţi merg foarte bine, atunci ai o frecvenţă enegetică scăzută. Însă nu te speria! Pentru orice se întâmplă, există o soluţie!

                 1. Observă-ţi monologul interior

În primul rând, acordă atenţie gândurilor tale, fii stăpânul lor, nu le lăsa să te controleze, căci până la urmă, totul porneşte de la un gând: acţiuni, stări de spirit, evenimente pe care le atragi în viaţa ta (vom vorbi în zilele care vor urma despre Legea Atracţiei şi cum o poţi folosi în beneficiul tău) şi oamenii care te înconjoară. Dacă observi că în majoritatea timpului ai un monolog distructiv, plin de compătimire, ură sau alte sentimente distrugătoare, încearcă să le înlocuieşti cu recunoştinţă pentru lucrurile pe care le ai deja în viaţa ta (cuvânt care ne trimite la cel de-al doilea element al unei frecvenţe energetice ridicate).

 

                  2. Recunoştinţa

În momentul în care începi să îţi înlocuieşti gândurile şi sentimentele negative cu recunoştinţă, viaţa ta începe să se schimbe, căci alegi să fii concentrat pe partea plină a paharului. Fiecare clipă pe care o trăieşti, indiferent dacă o etichetezi ca fiind bună sau rea, aduce cu sine o lecţie valoroasă şi un motiv de a fi recunoscător. Alegând calea gratitudinii, începi să fii mult mai atent pe binecuvântări şi îţi poţi da seama cât de norocos eşti pentru toate lucrurile pe care le ai.

 

articol frecventa energetica

                 3. Meditaţia

Nu trebuie să deţii cunoştinţe avansate în spiritualitate şi  nici nu trebuie să citeşti sute de cărţi pentru a ştii cum să meditezi. Adoptă o poziţie comodă ţie, după care începi să inspiri adânc, preţ de trei secunde, iar apoi ţii aerul în plămâni pentru patru secunde. Secretul meditaţiei este ca atunci când expiri, să expiri mai mult aer decât ai inspirat. Poţi repeta aceşti paşi până îţi simţi muşchii cum încep să se relaxeze. După ce ai făcut asta, focusează-te asupra respiraţiei, nu încerca să o controlezi, doar fii atent asupra ritmului ei. Astfel, mintea se concentrează asupra inspiraţiei şi expiraţiei, iar haosul gândurilor de zi cu cu va începe să dispară.

Meditaţia aduce multe beneficitii  asupra corpului şi spiritului, mai ales dacă este făcută în mod consecvent şi conştient.

 

  1. Încetineşte ritmul cardiac.
  2. Conduce la un nivel mai profund de relaxare fizică.
  3. Reduce atacurile de anxietate prin scăderea nivelurilor de lactoză din sânge.
  4. Îmbunătăţeşte sistemul imunitar.
  5. O mai mare acurateţe în funcţionarea creierului.
  6. Reduce stresul.
  7. Creşte nivelul de serotonină.
  8. Ajută la un mai bun control asupra propriilor gânduri.
  9. Îmbunătăţeste capacitatea de învăţare.
  10. Creste productivitatea.

Vezi mai multe beneficii aici!

                 4. Hobby

Dacă anumite activităţi artistice te fac mai fericit sau pur şi simplu te prind atât de tare încât uiţi de noţiunea timpului atunci când le practici, atunci fă-ţi mai mult timp pentru ele! Fie că este vorba despre desen, scris, citit, sport, teatru sau alte activităţi care necesită creaţie şi imaginaţie, dăruieşte Universului talentul cu care ai fost înzestrat! Nu contează rezultatul final atâta timp cât te fac să te simţi împlinit! Oferă şi vei primi!

                 5. Renunţă la alimentele nesănătoase

Pe lângă faptul că aceste alimente îţi distrug sănătatea, te fac şi nefericit conform unor studii realizate de către câţiva cercetători britanici. Poţi găsi articolul aici. Anumite alimente au o frecvenţă vibraţională scăzută, (mâncarea modificată genetic, zahărul, cafeaua, sucurile, alcoolul carnea, uleiurile nesănătoase, alimentele prăjite) iar altele o frecvenţă ridicată (fructele organice, suplimentele naturale, ceaiurile din diferite ierburi, nucile, uleiurile sănătoase,  mierea, legumele, cerealele). Alegerea este doar a ta! Pe lângă faptul că te vei simţi mult mai energic, vei vedea că şi corpul tău va suferi anumite schimbări benefice.

       

              

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *