Liniştea din spatele haosului: listă de activităţi care pot fi făcute acasă

În vremuri tumultoase, este important să nu ne pierdem lumina. Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie să eliminăm stresul sau anxietatea din jur. Doar tu poți să decizi cu ce anume te alimentezi: cu panică, frică sau calm, responsabilitate și iubire. Ai grijă de tine și de cei din jur! Adoptă o nouă perspectivă! Găsește lucrurile care îți aduc fericire, liniște interioară și cunoaștere de sine.

📚 Citește cărțile acelea care zac în bibliotecă de luni întregi! Recomand ,,Sapiens. Scurtă istorie a omenirii”. Îţi va oferi un unghi diferit de a vedea lucrurile, de a înţelege cât de mult am evoluat ca şi specie, cât de multe s-au schimbat, chiar dacă lucrurile nu par aşa. Dacă nu este pe placul tău, iată un site unde poţi găsi ebook-uri gratuite, cu sutele: click aici.

🎥 Vizionează filmul sau serialul pe care ai pus ochii de mult timp. Personal, aş revedea oricând ,,Samsara” şi ,,Baraka”. Deşi nu sunt foarte into filme fără cuvinte, aceste două documentare m-au vrăjit. În cazul în care ai alte preferinţe, te invit să accesezi această pagină, care conţine o listă de filme pe care trebuie să le vezi într-o viaţă.

👪 Reconectează-te cu cei dragi. Dacă locuiesc departe de tine, nu uita că ai la dispoziție un telefon sau o conexiune la Internet. Profită de fărâma de timp primită, investeşte-o în familie!

🕉️ Reconectează-te cu tine însăți. Meditează (The Honest Guys au o serie de meditaţii ghidate excelente), scrie, desenează, manifestă-ți sinele printr-o forma artistică sau spirituală.

🏃‍♀️ Antrenează-ți corpul! Endorfinele de după antrenament te vor ajuta să elimini frica și totodată vei avea parte de un somn liniștit. De curând, aceste două aplicaţii mi-au fost mai mult decât utile: Home Workout, Abs Workout.

🕊️ Observă natura. Serios, aruncatul cu privirea poate fi un sport excelent, mai ales dacă este combinat cu arta de stopare a gândurilor.

💻 Dacă lucrezi remote, analizează-ţi stilul de lucru. Cum îl poţi îmbunătăţi, ce anume ţi-ar aduce mai multă productivitate? Aplică cele constatate!


Profită de timpul pe care îl ai la dispoziție! Mai târziu, vei fi mult prea ocupat, mult prea prins, mult prea stresat pentru a mai face toate acestea…

Astăzi ai timp să te bucuri de timp

O nouă zi. Nu s-au schimbat foarte multe, însă cu siguranţă astăzi pare că… ai timp. Te uiţi la ceas, iar acesta pare că stă în loc. Arunci o privire pe geam. Ceva s-a întâmplat!…

Motive pentru care nu eşti la fel de spiritual precum crezi

Consideri că totul există pe bază de energii şi frecvenţe? Crezi în destin, legea atracţiei şi chiar te foloseşti de puterea cristalelor? Super, înseamnă că te pasionează spiritualitatea, la fel ca şi pe mine. Însă……

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *